Slibning

Hos SP Industry tilbyder vi slibning af overfladen på eksempelvis valsede emner, for at de får en flot og mere smudsbestandig overflade. Slibning kan også foretages som en del af forberedelsen til efterfølgende overfladebehandling hos en af vores faste samarbejdspartnere.
Vi tilbyder ligeledes slibning og polering af svejsede emner, så de får en flottere finish.

Vejledning og sparring
Om I skal vælge slibning som overfladebehandling eller en anden metode, er noget vi gerne rådgiver i. Faktisk ser vi os selv som en samarbejdspartner i stedet for blot en leverandør.

Naturligvis er kernen i jeres virksomheds engagement med os, at I har et specifikt leverancebehov. Gennem vores mangeårige erfaring i branchen ved vi dog også, at selve processen frem mod at kunne levere netop dette produkt, er en vigtig del af et godt resultat.

Når vi bliver jeres sparringspartner, kan vi nemlig bruge vores kernekompetencer til at rådgive jer i de perfekte valg. Både hvad angår udvikling, materialer og bearbejdningsmetoder.

Det resulterer i en optimeret arbejdsgang samt mindst mulig fordyrende håndtering af emnerne. Det forebygger også fejl og kommunikationsbrister – hvilket i sidste ende giver lavere slutpriser for jer som virksomhed.
Derfor er vejledning en naturlig del af samarbejdet mellem os og vores kunder.

Indhent tilbud