Prototyper og konstruktion

Hos SP Industry ønsker vi at være jeres virksomheds samarbejdspartner og tilbyder derfor at indtræde i processen allerede fra idéen om jeres pågældende emne opstår.

Med egen konstruktionsafdeling der har dybdegående kendskab til fremstillingsprocesserne, kan vi netop assistere jer allerede i idé – og udviklingsfasen. Vi kan også rådgive i proces, materialevalg, efterbearbejdning og logistik. Kort sagt: Vi kan være jeres sparringspartner fra start til slut.

Vi konstruerer både komplette maskiner og enkeltkomponenter – alt sammen i tæt samarbejde med vores kunder.

Udvikling af prototyper
Vores dygtige konstruktører kan være behjælpelige med at omsætte jeres idé til en ægte 3D-tegning, som sidenhen kan bruges som grundlag til en prototype.

I forbindelse med vores professionelle konstruktionsprogrammer, kan vi også udfolde pladeemner samt udtrække skærefiler og 3D filer til direkte brug i vores værksted.

Til at løse alle konstruktionsopgaver benytter vi programmet Solid Works, som med sine kraftfulde designfunktioner sætter gang i en smartere og hurtigere udvikling af både prototyper og endelige emner. Det sparer tid, hvilket både er en fordel i sig selv, men også sænker de samlede omkostninger.

Vi benytter os af følgende programmer til konstruktion og har altid de nyeste versioner:
• Solid Works
• BricsCAD
• NcExpress

Fælles for alle 3 typer software er, at de er dyre i anskaffelse og kræver særlige kompetencer at benytte. Ved at lade os stå for den tekniske konstruktion, sparer I således udgifter til både anskaffelse af programmerne og personale der kan betjene dem – eller udgifterne til en decideret konstruktør eller designer.

Vi arkiverer i øvrigt alle reservedelstegninger i vores database med tegningsnumre, som gør fremadrettet genbestilling let og enkelt.

Indhent tilbud