Panelbukning

Hos SP Industry råder vi over en af Danmarks største og mest fleksible panelbukkecentre, så I som virksomhed er sikret et slutresultat af højeste kvalitet.

Vores center til panelbukning har en lang række muligheder for individuelle indstillinger. Hermed kan de fleste krav til geometrisk fleksibilitet tilgodeses, hvilket betyder, at vi kan bukke i alle tænkelige former. Bukkecentret er også udstyret med funktionen CUT, som muliggør afklipning af skinner og småemner ud fra jeres specifikke krav og udgangsformater.
Dette medfører ikke alene muligheden for traditionel produktion af paneler, men også panelbukning af emner, der normalt falder uden for de typiske dimensioner i et bukkecenter. Dette giver vores panelbukningsanlæg den fleksibilitet, vores kunder efterspørger – og med mulighed for at bukke plader på helt op til 2,5 meter i længden er begrænsningerne få.

Panelbukning med stor fleksibilitet
Vores maskine til panelbukning er udstyret med automatisk værktøjsskift. Dette giver vores kunder stor kapacitet med lave omstillingstider.
Normalt er disse to ønsker svært forenelige, men sådan er det ikke hos SP Industry, hvor vi har kombineret det bedste fra to verdener. På grund af vores særlige opsætning kan vi producere sætvist, så samtlige underkomponenter i et færdigprodukt kan produceres samlet i én sekvens. Denne sekvens kan gentages igen og igen, uanset om I har behov for 1 eller 1000 elementer.

Dette gavner både leveringstiden, prisen og samlekvaliteten samt effektiviserer monteringsprocessen.

Automatiseret panelbukning
Vores bukkecenter er udstyret med automatisk load af blanketter og netop automatiseringen er et centralt element i vores panelbukning. Disse processer tillader os nemlig at bukke mere skånsomt og nøjagtigt.
Dette gør sig gældende, uanset om bukningen foretages i prælakeret eller plastificeret materiale, ligesom også rustfrie overflader bearbejdes væsentligt mere skånsomt.

Som en ekstra fordel har vi med vores Salvagnini P4 langt bedre mulighed for at få kontrol over de naturligt forekommende afvigelser i materialerne. Dette skyldes, at maskinen ved hjælp af den indbyggede Mac 2.0 teknologi, er i stand til at identificere enhver afvigelse og automatisk kompensere herfor. På den måde øges både produktiviteten og kvaliteten, fordi processen sikrer, at resultatet i hver bukning er perfekt.

Jeres samarbejdspartner gennem hele processen
Vi rådgiver gerne i, hvilken bukkemetode der er den ideelle til netop jeres opgave og bistår med vores brede viden omkring pladebearbejdning og materialer generelt.

Hos SP Industry ønsker vi nemlig at være mere end jeres leverandør og stiler i stedet mod at blive jeres samarbejdspartner. Det gør vi, fordi det er vores erfaring, at ikke alene processen men også slutproduktet bliver bedre og mere kosteffektivt, når vi forener vores viden og arbejder frem mod samme mål.

Indhent tilbud