Montagearbejde

Da vi hos SP Industry ser os selv som en samarbejdspartner og ikke blot leverandør af de enheder, jeres virksomhed har brug for, tilbyder vi naturligvis også montage. Både af komplette egenproducerede anlæg og i kombination med delkomponenter fra andre leverandører.

Hos SP Industry har vi over 20 års erfaring med udførelse af montagearbejde. Det giver jeres virksomhed en samarbejdspartner med stor ekspertise og erfaring inden for montage. Uanset om der er tale om mindre opgaver eller større montageopgaver i faste serier.

Når vi monterer for vores kunder, drejer det sig oftest om overfladebehandlede egne-halvfabrikata samt halvfabrikata fra eksterne leverandører, f.eks. plastdele og andre mekaniske komponenter.

Montage efter jeres behov
For mange af vores kunder er outsourcing af montage en besparende løsning. Der frigives nemlig ikke alene tidsmæssige ressourcer på denne måde – der tilføres også en ekspertise til montagen, som kommer gennem vores erfaring og kendskab til de komponenter, vi selv har produceret. Det bevirker, at vi hos SP Industry i mange tilfælde kan montere mere effektivt, hvormed den endelige enhedspris kan holdes yderligere nede.

Vi udfører også delmontage og komplet slutmodtage af specifikke anlæg ude hos jeres virksomhed eller kunde, afhængigt af jeres behov og ønsker.
Al montage foregår i rene miljøer og efter jeres specifikationer samt i henhold til lovgivning og regler på eksempelvis fødevareområdet.

Indhent tilbud