Kantbukning

Kantbukning er den mest anvendte metode, når der skal bukkes metalplader. Det skyldes, at processen er yderst fleksibel og dermed kan anvendes til mange forskellige formål.

Derudover kan vores maskiner udføre kantbukning med høj præcision og nøjagtighed, hvilket minimerer risikoen for forsinkelser i den samlede leverance og de efterfølgende processer hos jer som virksomhed.
Dette holder i sig selv omkostningerne nede, men kantbukning er yderligere en økonomisk bukkemetode, da omstillingstiden på flere af vores maskiner er lav. Det betyder, at både effektiviteten og produktiviteten er høj og prisen pr. element dermed lavere.

I forbindelse med hver opgave omkring kantbukning, tager vi altid udgangspunkt i præcis hvilke slutemner, I som virksomhed har behov for. Herudfra vælger vi så, hvilken proces og bukkemetode der giver jer det perfekte resultat. Med afsæt i både viden om materialer og deres forskellige styrker samt fordele.

Hos SP Industry er vi nemlig ikke blot leverandør. Vi rådgiver også gerne i optimale løsninger, hvormed vi bliver jeres samarbejdspartner gennem hele processen.

Maskiner til kantbukning
Vores maskinpark til kantbukning er veludbygget og lader os udføre både hurtig og energibesparende bukning af både små og store emner.

Med udstyr som 6-akslet bagstop, automatisk programkorrektion og bukkesupport samt 2D eller 3D styring, er der stort set ikke en opgave, en af vores kantpressere ikke kan klare. Maskinparken består af både kantpressere fra Salvagnini og Finn Power. Sidstnævnte er af E-type serien, der har en energibesparelse på op til 50%, når der arbejdes. Dette skåner både miljøet og holder de generelle omkostninger nede.

Finn Power E-type-serien er også kendt for sine hurtige og præcise kantpressere. Maskinerne fungerer uden hydraulik og benytter i stedet et unikt patentereret drevsystem, som sørger for en lige fordeling af kræfterne i overbjælken. Dette giver et mere jævnt buk, som sikrer perfekte resultater.

Vores kantpressere har også en meget kort omstillingstid, ved hjælp af værktøjssystemet Wila Quick Change. Dette gør værktøjsskiftene hurtige og øger dermed produktiviteten – helt uden at det påvirker den høje kvalitet i slutproduktet.

Indhent tilbud