Glasblæsning

Glasblæsning fjerner urenheder og giver en ensartet og enestående silkemat overflade, der både er flottere og mere smudsafvisende end konventionel sandblæsning.

Vi har over 20 års erfaring med overfladebehandling af rustfrit stål, aluminium og andre typer metaller, hvilket gør os til en af regionens foretrukne leverandører på området. Vi råder også over Syddanmarks største kabine, der kan klare emner på 2100 x 2100 x 5000 mm, med det nyeste og bedste udstyr, der findes på markedet.

Derudover har vi en håndkabine som er specielt velegnet til mindre emner.

Glasblæsning til alle behov
Vi glasblæser både rustfrit stål, aluminium, plasttyper og glas. Efter blæsning kan der endvidere påføres en tynd oliehinde på emner, der skal bruges direkte i tørre indendørs miljøer. Olien mætter overfladen og forhindrer dermed fedtfingre og beskytter mod yderligere snavs.
Hvis emnerne derimod skal bruges i våde, sure eller salte miljøer, anbefaler vi altid en bejdsning af emnerne efter glasblæsning. Dette gør emnerne mere modstandsdygtige.

I det hele taget rådgiver vi gerne omkring valg af overfladebehandlingstype kontra materialetype og ønsket funktionalitet. Hos SP Industry ønsker vi nemlig at være jeres samarbejdspartner gennem hele processen.

Det er vores erfaring, at det ikke kun resulterer i et bedre slutprodukt, men også i en optimal proces på vejen dertil – med et minimalt ressourcespild og et maksimalt afkast til følge.

Indhent tilbud