Fræsning

Vi tilbyder fræsning på både manuelle og CNC styrede maskiner, hvilket betyder, at vi kan løfte små som store opgaver. Vores muligheder for at varetage begge typer fræsning sikrer, at jeres virksomhed altid får en hurtig, effektiv og kosteffektiv produktion, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vores maskinpark er i øvrigt moderne og fleksibel, hvormed vi kan tilpasse produktionsmetoden til jeres virksomhed. Vi tilbyder derfor ikke alene elementer i større og mindre serier, men også enkeltstyksproduktion.

Mere end blot fræsning
Vi tilbyder også rådgivning i valg af materiale og metoder gennem vores mangeårige erfaring med fræsning og spåntagning. Hos SP Industry er vi nemlig klar over, at der ligger en proces bag hvert produceret emne.
Denne proces ønsker vi også at være en del af, da det er vores erfaring, at det ikke alene resulterer i bedre produkter men også lavere slutpriser, da antallet af fejl minimeres. På denne måde sigter vi mod at være jeres virksomheds samarbejdspartner gennem hele processen og ikke blot leverandør af jeres ønskede emner.

Indhent tilbud