Excenterbukning og excenterstansning

Med excenterbukning kan man udføre flere forskellige buk på én gang. Det gør metoden til en af de mest effektive og konkurrencedygtige på både tidsforbrug og enhedspris, når stykantallet af de ønskede delkomponenter er højt. Det skyldes, at de mange muligheder for at gennemføre flere processer samtidig bevirker, at vi holder det samlede antal håndteringer nede.
Vores excenterbukning er derudover også meget nøjagtig, da den udføres med faste standardiserede værktøjer. Vi tilbyder desuden også udvikling og produktion af specialdesignede værktøjer til større stykantalsordrer. Dette gør produktiviteten høj og sikrer samtidig den ønskede ensartethed på emnerne.

Mere end bare leverandør
Hos SP Industry ser vi det som vores fornemste opgave at være mere end blot en leverandør og i stedet jeres samarbejdspartner. På den måde tror vi nemlig på, at kvaliteten i både planlægning, proces og output forhøjes markant. Til fordel for både jer som virksomhed og os som sparringspartner.

Excenterstansning

Vi rådgiver derfor altid i, om excenterbukning er den rigtige bukkemetode i forhold til netop jeres behov og emner. Vi indgår også gerne i en rådgivningsproces allerede i forbindelse med design og udarbejdelse af prototyper.

Excenterstansning anvendes primært på mindre komponenter og når der er tale om leverancer med et højt stykantal. Når volumen er stor, er excenterstansning ofte den billigste løsning at vælge, fordi det manuelle arbejde tillader, at der sker flere forskellige processer på én gang. Det minimerer håndteringen og dermed antallet af arbejdstimer – begge dele noget, der er med til at holde omkostningerne nede.

Stansningsformen er dog ikke udelukkende forbeholdt store leverancer. Vi udfører også excenterstansning på mindre ordrer, hvis dette økonomisk og produktionsmæssigt giver mening for vores kunder.

Excenterstansning er især den oplagte bearbejdningsmetode, hvis der er behov for avancerede hulmønstre, prægninger eller opgravninger. Den er også særligt egnet til emner af meget avanceret karakter, fordi de specialdesignede, faste værktøjer til processen sikrer et perfekt resultat i hver stansning. Metoden er derfor oplagt til meget monteringsfølsomme emner, da den gør det nemt at overholde selv de mindste tolerancer.

<b>Vi rådgiver også i excenterstansning</b>
Vi rådgiver gerne i, om excenterstansning er det bedste valg til jeres elementer eller om der er en anden mere egnet proces, der kan imødegå jeres behov. Vi kan også producere specialværktøj til excenterstansning, hvis der er tale om en større serieproduktion, så vi kan holde stykpriserne så lave som muligt.

Hos SP Industry leverer vi nemlig ikke bare. Vi tilbyder jer også et løbende samarbejde omkring hele processen, så I ender med en løsning frem for en levering – hver gang.

Indhent tilbud