CNC bearbejdning

Med vores veludbyggede CNC anlæg kan vi tilbyde drejning og fræsning af både simple emner og mere komplicerede delkomponenter. Vores anlæg er hurtige og præcise, hvilket giver stor nøjagtighed og minimal håndtering, som i sidste ende resulterer i en lavere stykpris og fejlkvote.

Vores CNC bearbejdning er en naturlig del af vores større projektopgaver med produktion af komplette anlæg og prototyper. Vi varetager derudover også rollen som underleverandør, hvor vi servicerer og rådgiver kunder, der har behov for specifikke elementer eller halvfabrikata til yderligere bearbejdning og håndtering i egen produktion.

Vi kan varetage CNC bearbejdning af både store og små emner og kan fræse og dreje i alle typer stål samt aluminium, plast og rødmetaller.

Få del i vores viden om CNC bearbejdning
Vores mangeårige erfaring med CNC bearbejdning betyder, at vi besidder en bred viden omkring muligheder, udvikling og optimering. Dette er en viden, vi gerne deler ud af.

Det gør vi, fordi vi hos SP Industry ser os selv som en naturlig samarbejdspartner gennem hele processen. På denne måde bliver vi mere end en leverandør, men i stedet jeres virksomheds forlængede arm. Ikke alene hvad angår ekspertise, men også i forhold til at løfte de rent praktiske opgaver, der kræves for at få produceret jeres emner.

Indhent tilbud