Afgratning

Afgratning er en meget vigtig del af vores produktion og vi kan derfor tilbyde total afgratning af både overflader og kanter. Dette resulterer i en flot finish, der får overfladen til at fremstå jævn og fri for de uundgåelige bearbejdningsspor fra eksempelvis laserskæring eller stansning.
Alle rustfrie emner bliver bearbejdet i vores Costa sliber med 4 enheder, som kan justeres uafhængigt af hinanden og dermed tilpasses hver enkelt opgave. Her bliver emnets overflade behandlet og eventuelle metalrester og ujævnheder fra laserskæringen slebet væk. På vores Costa sliber kan vi også slibe en standard 2B overflade om til en slebet overflade.

Efter slibningen bliver emnerne bearbejdet i vores Fladder, som er den bedste maskine på markedet til afgratning af kanter. Alle huller bliver desuden rejfet når pladetykkelsen er over 3 mm, ligesom vi også altid fjerner eventuelle hjælpende microjoints fra emnerne.

Er der tale om mindre emner, benytter vi vores vibrations-afgrater samt vibrations-tørreanlæg. Er der tale om enkeltkomponenter, kan vi også udføre manuel afgratning, ligesom vi kan stålbørste og polere.
Vi tilbyder også afgratning af emner, som vi ikke selv har produceret.

Afgratning af alle typer emner
Vi rådgiver gerne i, hvordan jeres emner får den flottest mulige finish, uanset om der er tale om automatisk eller manuel afgratning. Derudover sparrer vi også gerne med jer i forhold til yderligere efterfølgende overfladebehandling.

Hos SP Industry er vi nemlig ikke blot leverandør, men også jeres virksomheds samarbejdspartner på vejen mod det perfekte resultat. Ved at kombinere hinandens viden optimeres ikke blot processen, men også selve slutproduktet – hvilket efterfølgende kan aflæses i både slutpris og tilfredshed.

Indhent tilbud