Sundhed og trivsel

Vores medarbejdere er vores absolut største aktiv. Selvom vi har en veludbygget maskinpark med de nyeste teknologier, er det vores medarbejdere, der holder hjulene kørende og sikrer den høje effektivitet og ikke mindst kvalitet.

Derfor skal SP Industry være et godt sted at arbejde og dette sørger vi for gennem forskellige tiltag. Alt sammen med det mål, at vores medarbejdere har både trygge, sikre og stabile arbejdsforhold.

Sundhed
Alle vores medarbejdere har en firmabetalt sundhedsforsikring, som sikrer adgang til gratis behandlinger hos eksempelvis massør, fysioterapeut og psykolog samt behandlinger på privathospitaler.
Derudover er vi en del af Hjertestarternetværket og har derfor en hjertestarter i vores produktionslokaler, samt to uddannede i brugen heraf. Desuden er vores arbejdsplads røgfri indendørs og i øvrigt tildelt Arbejdstilsynets grønne smiley.

Trivsel
Medarbejdere i trivsel er glade – og glade medarbejdere forlader sjældnere deres arbejdsplads til fordel for en anden. Da vi er glade for hver og en af vores medarbejdere, sørger vi derfor for, at alle trives på bedst tænkelig vis.

I vores medarbejderstab har vi plads til alle, uanset etnisk minoritet. Vi har også mulighed for at ansætte personer i fleksjobordninger eller mennesker, som på anden vis har brug for en ekstra hånd for at kunne være en del af arbejdsmarkedet. Vi videreuddanner også alle vores medarbejdere og tilbyder dem nye, relevante kompetencer gennem kurser og efteruddannelse.
Derudover sikrer vi den generelle trivsel med simple, men yderst effektive virkemidler. Produktionen foregår f.eks. i lyse og moderne lokaler, hvor der er rart at opholde sig. Der er også altid opryddet og rengjort samt en god stemning. Vi har gratis kaffeordning og hver fredag byder vi på rundstykker for alle medarbejdere i virksomheden, hvor vi sammen tager en pause og hygger os på ugens sidste arbejdsdag.

Det skaber et godt sammenhold samt viden om, at alle er en del af noget større. Og den tanke er vi sikre på ikke alene kommer vores medarbejdere til gode, men også i sidste ende vores kunder.

Indhent tilbud