Levering

Logistikken er en vigtig del af vores virksomhed, og denne bliver derfor også prioriteret højt.

Når man får produceret unikke og perfekte elementer, skal de naturligvis også transporteres på en måde, der respekterer både egenskaber, finesser og den endelige anvendelse. Vi indpakker derfor alle emner forsvarligt og efter vores kunders eventuelle individuelle ønsker. Dette medfører, at produktet kommer helt og sikkert frem til modtageren.

Med en velfungerende logistik er vi også i stand til at overholde de aftaler og forpligtelser, vi indgår med både vores kunder og leverandører. Vi ved, at levering til tiden er af stor betydning for de fleste kunder og derfor har vi gjort netop dette til en mærkesag: At levere til den aftalte tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi kan levere i egen bil
Vi leverer gratis i vores egen bil i hele Region Syddanmark. Det gør vi, fordi vi er af den overbevisning, at en chauffør, der kender vores produkter og indstilling til tingene, sikrer et højt kvalitetsniveau helt til slutningen af den samlede proces.

Vi sørger dog også for individuelle, sikre og forsvarlige forsendelsesmetoder til leverancer udenfor vores eget geografiske område, ligesom vores egen bil også kan bestilles til at levere andre steder i landet.

Indhent tilbud