Kvalitet

Hos SP Industry skal I som virksomhed føle, at det ikke kun er den endelig leverance, der betyder noget. Det gør selve samarbejdet undervejs også. Vi sætter derfor overliggeren højt, både hvad angår præcision og kvalitet samt gensidig sparring.

Vi ønsker også at fremstå som en troværdig, ærlig og attraktiv samarbejdspartner. Det kan vi kun gennem indfrielse af de forventninger, vores kunder har til os – og det er vi meget bevidste om. Vi sigter derfor mod at overholde vores aftaler og går aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken materiale, slutprodukt eller selve samarbejdsprocessen.

Ensartet, høj kvalitet
Det er vigtigt for os, at kvaliteten hele vejen gennem vores produktionsforløb er ensartet. Dette sikres gennem løbende egenkontroller og kvalitetscheck, som alle vores medarbejdere er forpligtede til at foretage.
Vi stiller endvidere samme krav til vores underleverandører og forventer, at de ligeledes leverer den bedste kvalitet og bidrager aktivt til, at vi kan overholde vores høje standarder.

Derudover har vi en række relevante og lovpligtige godkendelser og certificeringer, som er en yderligere garanti for vores uovertrufne kvalitet.

EU fødevaregodkendelse
Når man fremstiller elementer, der kommer i kontakt med fødevarer, skal man være registreret og godkendt hos Fødevarestyrelsen. Denne registrering har vi naturligvis.
Kontrolrapport kan ses her

Indhent tilbud