Miljø og Bæredygtighed

SP Industry er en dansk ejer ledet virksomhed, der siden 1993 har været en pålidelig underleverandør inden for plade-, rør- og spåntagende bearbejdning. Som leverandør af kvalitetsprodukter til mange forskellige brancher erkender vi vores ansvar over for miljøet og ønsker at være ambitiøse inden for bæredygtig udvikling i branchen.

En af vores kerneværdier hos SP Industry er at handle med ansvar over for vores kunder, medarbejdere, miljøet og samfundet som helhed. Vi arbejder aktivt med ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse.

Desuden har vi nu rettet vores opmærksomhed mod integrationen af bæredygtighed og miljøansvar i vores forretningspraksis. Vi er i gang med at identificere alle relevante initiativer og målsætninger for vores virksomhed og implementere dem i vores daglige praksis. Dette omfatter strategier for reduktion af vores CO2-udledning, hvordan vi sikrer sociale forhold i virksomheden og værdikæden, samt hvordan ansvarlig ledelse for en virksomhed som SP Industry bør udvikle sig.

Indhent tilbud