Plast

Hos SP Industry kan vi dreje og fræse i plast. Det betyder, at vi kan levere stort set alle typer delkomponenter til bl.a. industrien, den maritime sektor og fødevarebranchen. Vi benytter de nyeste maskiner og vores teknik er derfor altid i top. Det giver jer perfekte supplerende plastkomponenter i forbindelse med vores produktion af jeres yderligere emner. Altid af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi udfører plastarbejde i bl.a. typerne PC, PMMA, PETG og PP. De mange forskellige typer plast byder på mange forskellige muligheder, men uanset hvilken opgave, I skal have løst, kan vi bidrage til, at I ender med de optimale emner i hånden.

Jeres samarbejdspartner fra start til slut
Vi bidrager gerne med tilbud om sparring på jeres emner allerede i design- og konstruktionsfasen, men også undervejs i processen med hensyn til produktion og efterfølgende montage. Desuden er forholdet til vores leverandør af plast både tæt og mangeårigt. Det betyder, at vi i samarbejde hermed kan give jer gode råd i forhold til eksempelvis valg af plasttype.
Det ser vi som en naturlig del af hele processen omkring jeres opgave. Vi ved nemlig, at man ved at forene jeres produktspecifikke viden med vores know-how om bearbejdning og materialer, opnår et stærkt udgangspunkt for de bedste resultater.

På den måde bliver vi mere end blot jeres leverandør, men også en kompetent sparringspartner i hverdagen.

Indhent tilbud