Messing

Messing er en blanding af kobber og zink, men er i industrisammenhæng også ofte tilsat bly eller nikkel. Dette gøres for at metallet bliver hårdere og får øget styrke.

I vores produktion anvendes kobber oftest til fittings og gevindrør samt til rørføring i eksempelvis VVS-anlæg. Messing benyttes desuden, når der er brug for lav friktion i mekaniske komponenter som eksempelvis tandhjul. Messing er desuden et meget hygiejnisk metal, da de kemiske forbindelser på overfladen ikke giver grobund for bakterier og virus.

Vi rådgiver i valg af rødmetaller
Hos SP Industry har vi mange års erfaring med alle metal- og ståltyper og besidder derfor en bred viden om de forskellige materialers egenskaber og muligheder for indbyrdes samspil.

Vi rådgiver derfor gerne i, om messing er det optimale valg til netop jeres opgave. Vi kan også bistå med ekspertise allerede i designfasen eller udarbejdelsen af prototyper. På den måde kan vi tilbyde mere end bare at levere de emner, I behøver. Vi kan samtidig være jeres samarbejdspartner gennem hele processen, så vejen til jeres færdigproducerede elementer bliver så optimal som mulig.

Det forkorter ofte leveringstiden og er omkostningsbesparende, så stykprisen bliver lavere – samtidig med at den høje kvalitet bibeholdes.

Indhent tilbud