Kobber

Kobber anvendes ofte til samleskinner og rørføring samt eksempelvis destillationsenheder og bryggerikedler. Den flotte, rødlige farve er også hyppigt anvendt til mere eksklusiv tagbeklædning.

Metallet er af natur meget korrosionsbestandigt. Det vil desuden over tid få en lidt mørkere overflade på grund af påvirkning fra atmosfæren. Denne beskytter blot overfladen yderligere.

Efter nogle år udendørs vil kobber også få den flotte, grønlige, irrede overflade, som i sig selv er eftertragtet af mange. Det er også muligt at for-patinere kobber, så det har den grønne farve fra montageøjeblikket.
Kobber er nemt at forme og bukke og kan efterfølgende kolddeformeres, så det bliver hårdt. Derudover er kobberet eminent til at lede både varme og elektricitet.

Lad os rådgive jer
Det er vigtigt, at der vælges kobber af en høj kvalitet, når der skal produceres emner i dette metal. Kvaliteten har nemlig betydning for eksempelvis tolerance, holdbarhed og graden af irring.

Hos SP Industry rådgiver vi gerne i valg af metal og optimerer på hele processen omkring fremstilling af jeres nødvendige elementer. På den måde får I som virksomhed en samarbejdspartner, der ikke kun leverer de emner, I behøver. Vi sørger også for, at hele arbejdsgangen er omkostningseffektiv samtidig med at kvaliteten af slutproduktet er af højeste kvalitet.

Indhent tilbud