Aluminium

Aluminium er det letteste af alle vores metaltyper og anvendes derfor især i konstruktioner, hvor vægt har en afgørende betydning. Det drejer sig f.eks. om komponenter til robotindustrien eller maskiner og konstruktioner henvendt til forbrugere.

Metallet er naturligt forekommende og har en god holdbarhed, som skyldes metallets naturlige evne til at danne en beskyttende, gennemsigtig hinde af aluminiumoxid. Derudover er aluminium en god varmeleder og har en høj styrke på trods af den lave vægt.

Aluminium er desuden let at bearbejde og udseendet er vellidt af de fleste på grund af det flotte minimalistiske, let matte udseende. Derfor anvendes aluminium også ofte på synlige overflader og bliver i modsætning til eksempelvis rustfrit stål ikke så let fedtet at se på.

Vi rådgiver gerne i valg af aluminium
Om I skal vælge aluminium eller en anden metaltype til netop jeres opgave, rådgiver vi gerne i. Vi arbejder desuden hele tiden på at optimere både komponenter og arbejdsgange, når vores kunder ønsker det.

Det gør vi, fordi vi gerne vil være jeres virksomheds sparringspartner gennem hele processen. Vores erfaring viser nemlig, at et godt samarbejde medfører både bedre elementer og lavere enhedspriser. Det er en stor fordel for jer, men også for os, da optimale resultater giver os tilfredse kunder.

Indhent tilbud