Almindeligt stål

Almindeligt stål er en af de billigste metaltyper og anvendes, hvor det er hensigtsmæssigt for den samlede konstruktion. Der skelnes i øvrigt mellem to hovedtyper: Varmvalset HR og koldvalset CR. Disse har desuden flere forskellige klassificeringer i forhold til styrke, formgivning og flydespænding.

Alle typer almindeligt stål har lettere ved at korrodere end andre ståltyper. Dette kan dog afhjælpes ved at vælge den korrekte overfladebehandling efterfølgende, hvilket vi naturligvis rådgiver i. Om vi anvender den ene eller anden type afhænger af flere ting. Koldvalset stål giver f.eks. en bedre tolerance i den efterfølgende bearbejdning, ligesom overfladen også har en flottere finish.

Når vi producerer elementer i almindeligt stål, er det ofte for at holde de samlede omkostninger nede eller fordi vores kunder har et specifikt ønske om netop dette materialevalg.

Vi rådgiver gerne
Hvilken type almindeligt stål der bør anvendes til jeres opgave, finder vi sammen ud af. I har som virksomhed eksempelvis specifikke krav til styrke og rentabilitet og vi har som leverandør viden og erfaring omkring de mest hensigtsmæssige valg i forbindelse med formgivning. Denne samlede viden kombineres så, hvormed jeres løsning bliver optimal.

Hos SP Industry indtræder vi altid gerne som jeres sparringspartner, hvis I ønsker rådgivning. I alt fra udvikling af design og prototyper til selve processen og den efterfølgende montage. På den måde opstår der et samarbejde, som ikke alene koncentrerer sig om leveringen, men også øger kvaliteten af selve processen.

Indhent tilbud