Materialer

Hos SP Industry leverer vi emner i rustfrit stål, almindeligt stål, galvaniseret stål, aluminium og plast samt rødmetallerne kobber og messing. Vi har også en bred viden om de forskellige egenskaber, fordele og ulemper hver enkelt type materiale er i besiddelse af. Dette betyder, at vi rådgive i hvilken type, I bør vælge til en given opgave.

Vi bearbejder alle materialer med største omhu. De automatiske processer foregår på de nyeste maskiner, der er i besiddelse af noget af den bedste teknologi og software på markedet. Vores manuelle arbejde udføres af veluddannet personale med stor erfaring, ligesom vi altid sørger for grundig efteruddannelse og supplerende kurser, så alle kompetencer holdes ved lige.

Vi har ekspertisen til at rådgive
Vores viden og ekspertise bruger vi til, i samarbejde med vores kunder, at træffe det bedste valg i forhold til de krav, der måtte være til de pågældende emners anvendelsesformål. Disse holder vi efterfølgende op mod materialeegenskaber og bearbejdningsmetoder. På den måde kan vi altid tilbyde den bedste og mest kosteffektive løsning.

Ovenstående sparring ser vi som en vigtig sten på vejen mod de optimale elementer. Med gensidigt samarbejde og kommunikation minimeres risikoen for fejl og ofte kan vi også sænke leveringstiden markant. Desuden opstår samtidig muligheden for konstant at optimere både processer og slutprodukter.

Indhent tilbud