Robotindustrien

Med de lave tolerancer og meget høje krav til kvaliteten af komponenter og emner til robotindustrien, er det vigtigt at vælge den korrekte samarbejdspartner, når der skal udvikles eller produceres dele til robotanlæg.

Hos SP Industry har vi mangeårig erfaring i de processer, der ligger bag enhver tilblivelse af delkomponenter samt selve produktionen af de færdige emner.

Kompetencegraden indenfor robotindustrien er i Danmark en af verdens højeste og SP Industry er ingen undtagelse. Vi har specialiserede maskinoperatører, en veludbygget maskinpark med den nyeste teknologi og videreuddanner konstant vores medarbejdere. Således bliver alle vores kunder altid mødt med de bedste forudsætninger for vellykkede projekter.

Vi både rådgiver og leverer
Som jeres samarbejdspartner kan vi tilbyde rådgivning gennem hele processen fra start til slut. Vi kan hjælpe med designet og bistå i arbejdet med prototyper eller springe ind i processen, hvor præcis jeres virksomhed har behov for det.

Derudover har vi ekspertviden indenfor materialevalg og kan også rådgive i optimering af eksempelvis mekaniske egenskaber holdt op mod vægt og brudstyrke. Det samme gælder lovgivningsmæssige krav til eksempelvis fødevaresikkerhed eller miljømæssige hensyn.

Målet er, at jeres specifikke løsning til robotindustrien bliver omkostningseffektiv og langtidsholdbar med et minimum af vedligehold.

Indhent tilbud