Brancher

Hos SP Industry er vi samarbejdspartner indenfor mange forskellige brancher og leverer alt fra udvikling og design af prototyper til rådgivning og produktion af delemner samt færdige konstruktioner.

De primære branchekategorier er fødevareindustrien, den maritime sektor, industrien generelt, miljø- og energibranchen samt robotindustrien. I forhold til branchekendskab spænder vi dog meget bredere end blot disse områder og vi løser hvert år opgaver for en lang række kunder fra både mindre virksomheder til store koncerner.

Vores omfattende maskinpark kan i samarbejde med vores faste underleverandører varetage alle opgaver uanset branche og vi har også de nødvendige godkendelser til at udføre produktion til eksempelvis fødevare- og kemivirksomheder.

Vi er med jer hele vejen
Vores tilgang til enhver kunde er, at vi skal være en samarbejdspartner og ikke blot en leverandør. Det betyder, at vi er med fra idé til færdigt produkt, hvis I som virksomhed har behov for dette.

Vi kan også involveres i jeres processer med udvikling eller produktion af specifikke enheder, præcis når I har brug for det. Vi finder derfor sammen ud af, hvilken løsning der er den optimale for jeres virksomhed med udgangspunkt i jeres krav og ønsker til et samarbejde.
Med andre ord: I har et behov, vi har løsningen – uanset hvilken af ovennævnte brancher, der er jeres primære.

Indhent tilbud